Tijd in Oekraïne nu is: 06:32 dinsdag, 12 december, 2017
 
 
 
 

Woningen (appartementen) in Vinnitsa te huur

Beste mannen!

Gedurende uw verblijf in onze stad Vinnitsa zullen wij u graag met een behaaglijke woning vorzien. Wij bieden 1- kamer woningen (een slaapkamer, een keuken, een badkamer) en 2-kamer woningen (een slaapkamer, een huiskamer, een keuken, een badkamer) voor u aan. Onze woningen beantwoorden aan West-europese en Amerikane qwaliteitsstandaards, zijn modern, en bevinden zich in een goede groene en veilige streek van de stad, niet ver van het centrum, van supermarkten, winkels, cafës, restaurants en een parking (als u met een auto komt). In elke woning is er een (schotel-) televisietoestel, gasfornuis, koelkast, telefoon, ijzer, moderne nieuwe meubelen - alles dat u dient te hebben, om zich te voelen alsof u thuis bent, alles dat u in luidruchtige oude hotels zult niet vinden. De keuken heeft het nodig gerei, en er zijn handoeken en linnen (schoon en fris) in de badkamer en slaapkamer. De badkamer is wel modern, schoon, betegeld.

Reserveer een woning of bij voorbaat of juist voor uw bezoek - wij zijn alltijd tot uw dienst. Reserveer direct door ons - in plaats van verschillende bemiddelaars, makelaars of agentschappen de vaak zelfs een kleine prijs ongelooflijk hoger maken. De prijs is afhankelijk van de duur van uw bezoek. In ieder geval zal deze lager zijn dan een overeenkomstige kamer in een hotel, en u zult zeker over de kwaliteit zijn tevreden. Welkom op onze stad Vinnitsa, Oekraïne!!!

U kunt met ons contact door e-mail opnemen office@agency-exclusive.com

Beneden zijn er de foto's van een 2-kamer woning. Een 1-kamer woning heeft de gelijke kwaliteit:

Huiskamer Badkamer

De foto's van een appartement in Vinnitsa: huiskamer, slaapkamer, badkamer - maak uw bezoek aangenaam en behaaglijk!!!

Slaapkamer
 
 
 
Copyright © 2003-2017 Internationaal Relatiebureaux "Exclusive", Vinnitsa, Oekraïne. Alle rechten voorbehouden russische damen | russian women | femmes russes | брачное агентство, знакомства | dating site | links