Tijd in Oekraïne nu is: 06:17 dinsdag, 12 december, 2017
 
DAMES
Vrouwen Album
Nieuwe Dames
Dames Verjaardagen
Getrouwde Koppels
DIENSTEN
Diensten
Geschenken & Bloemen
Romantische Rondreis
Maak Je Profiel Aan
Doe Hier Je Betaling
OEKRAÏNE
Over Oekraïne
Oekraïense Feestdagen
Over Vinnitsa
Teksten In Het Russisch
OVER ONS
Over Ons
Hoe Het Werkt
Getuigenissen

 

Relatiebemiddeling "Exclusive" - neemt u met ons contact op

Beste herren!

Neemt u contact met ons op als u vragen of wensen hebt.

U kunt per e-mail schrijven office@agency-exclusive.com of het formulier onderaan invullen.

Met beste groetjes, relatiebemiddeling "Exclusive".

Uw naam
Uw land
Uw telefoonnummer
Uw e-mail adres*
Uw e-mail adres nog een keer*
Uw vragen of wensen
Te verzenden 

Informatie over ons en wat we voor u kunnen doen

Ons internationaal relatiebureau bevindt zich in de stad Vinnitsa, in het centrum van Oekraïne, 250 km zuidwest van onze hoofdstad Kiew.

Ons bureau existeert sinds 2003, dus al meer dan 10 jaar, en wij hebben al vele getrouwde koppels, die in verschillende landen van de wereld samen wonen. In onze catalogus hebben wij een groot aantal mooie, familie-georienteerde, serieuze dames die op zoek zijn naar een levenspartner. In tegenstelling tot andere relatiebureaus die alleen als bemiddelaars optreden tussen Oekraïense of Russiche relatieagentschappen en westerne mannen, werken wij direct met vrouwen en kennen bijna iedere dame persoonlijk.

In ons bureau hebben wij een professioneel team van vertalers en tolken die voor u een goede dienst zullen voorzien gedurende uw correspondentie met de vrouw. Als u van plan bent, om ons land Oekraïne te bezoeken, zullen wij u met deze romantische rondreis graag helpen - van de tijd wanneer u aankomt, gedurende uw bezoek, en tot de tijd wanneer u terug naar huis gaat en Oekraïne verlaat.

Onze andere diensten voor u zijn: u mag een cadeautje of bloem voor de dame bestellen, wij leveren dit persoonlijk aan uw geliefde; als u naar hier komt om uw geliefde persoonlijk te ontmoeten dan boeken we voor u een comfortabel appartement of we reserveren een hotelkamer voor u; we kunnen u helpen de taalbariere te overwinnen en bieden u verloofde Engelse, Duitse, Franse of Nederlandse taallessen aan; we zullen u advies geven omtrent trouwen, het bekomen van visa, immagratiewetgeving en de werking van uw ambassade om een visum te bekomen voor uw geliefde.

Liefde kent geen grensen!

Welkom op ons agentschap!!!


 
Copyright © 2003-2017 Internationaal Relatiebureaux "Exclusive", Vinnitsa, Oekraïne. Alle rechten voorbehouden russische damen | russian women | femmes russes | dating site | как найти мужа в европе | як знайти коханого у європі | links