Tijd in Oekraïne nu is: 06:20 dinsdag, 12 december, 2017
 
DAMES
Vrouwen Album
Nieuwe Dames
Dames Verjaardagen
Getrouwde Koppels
DIENSTEN
Diensten
Geschenken & Bloemen
Romantische Rondreis
Maak Je Profiel Aan
Doe Hier Je Betaling
OEKRAÏNE
Over Oekraïne
Oekraïense Feestdagen
Over Vinnitsa
Teksten In Het Russisch
OVER ONS
Over Ons
Hoe Het Werkt
Getuigenissen

 

Getuigenissen van mannen

Willem (Nederland)

Hoi! Dank voor alles. Leerzaam tijd gehad. Mijn tijd is mooi en goed geweest in Winnitsa. Met Natalia goed gehad en hopelijk goede tijd te mogen in gaan. Dank haar voor alle hulp en al het goeds wat ze gaf. Spontane lieve vrouw met goed hart. En lief dochtertje. Nogmaals dank voor alles. Vriendelijke groet.

Willem (Hogeveen) - 02 november, 2013


Kees (Nederland)

Ik heb de vrouw van mijn dromen gevonden in Vinnitsa. Jullie werken met respect en aandacht voor de client en met een zeer professionele blik. Nogmaals bedankt voor jullie hulp.

Kees (Eindhoven) - 17 september, 2012


Arjan (Holland)

Ik bedank jullie tot nu toe nogmaals voor alles. Ik heb het goed naar mijn zin gehad en een fantastische meid ontmoet. Zo vind je geen 2e meer.

Arjan (Schevingen) - 17 oktober, 2010


Rinus (Holland)

Ik vind het geweldig hoe jullie mensen tot elkaar brengen. Jullie zijn voor mij niet alleen mensen die mij helpen bij het vinden van een geschikte partner. Voor mij zijn jullie ook goede vrienden.

Rinus (Leiden) - 01 oktober, 2007


Wim (België)

Graag wil ik ook mijn duit in zakje doen over positieve ervaring met Agency-Exclusive. Was voor mij, mijn eerste ervaring met Ukraine en haar bewoners. Was in Vinnitsa het weekend van het Orthodox Kerstmis 2007. Ook al was het weer, zoals in België, beetje grijs en viel er eerste poedersneeuw, maar hetgeen mij altijd zal bijblijven, is de fierheid en gastvrijheid. Heb in Vinnitsa een - Zonnetje - ontmoet, waar ik hopelijk nog gans mijn leven mag naar kijken.

Wim (Lier) - 15 januari, 2007


Eric (Nederland)

Ik wil het relatiebureau bedanken voor alles wat zij voor mij gedaan heeft en doet. Het is een goed relatiebureau waar ik nog veel contact me hoop te hebben ivm mijn vriendin die in Vinnitsa woont. Bedankt!

Eric Krijger (Zierikzee) - 17 september, 2006


De Belgische drukpers schrijft over ons relatiebureau

Over ons relatiebureau heeft een populaire Belgische tijdschrift "P-MAGAZINE" een zeer positief artikel geschreven. In dit artikel wordt ons agentschap als een heel eerlijke en betrouwbare relatie bemiddeling genoemd. U kunt het artikel in het nummer 40 lezen (de editie van het jaar 2005).
P-Magazine over onze dame en de man uit België
De achtbare voorname Belgische tijdschrift schrijft over ons

p-magazine.com - nummer 40, 2005
Wouter (België)

De ware liefde kom je slechts eenmaal in je leven tegen. Ik heb de vrouw van mjin dromen gevonden in Oekraïne. Op het eind van dit jaar zullen we trouwen in Oekraïne en volgend jaar in België. Mijn dank gaat uit naar de mensen van "agency exclusive" die dit mogelijk maakten. Een perfecte dienstverlening en hulp van mensen met kennis van zaken. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik een partner heb gevonden voor de rest van mijn leven

Wouter Biesemans (Brugge) - 04 november, 2005


Dolf Band (Holland)

Hallo, ik ben Dolf. Ik wil het relatieburaux bedanken voor hulp en vriendelijkheid inzake voor het vinden van een lieve vrouw die ik altijd al wenste. Ze is erg mooi. Haar liefde en vriendelijkheid gaat al mijn verwachtingen te boven. Ik ben zojuist met haar getrouwd. Ik ben een man van weinig woorden maar mijn dromen zijn uiteindelijk uit gekomen. Nogmaals velen dank in deze. Ik hoop dan ook dat mijn testimonial met enig bekendheid bij de juiste mensen terecht komt. Agency nogmaals bedankt voor al jullie service!!!

Dolf (Maastricht) - 03 mei, 2005


Hans (Holland)

Slechte ervaringen had ik genoeg. Daarom was ik ook sceptisch toen ik dit bureau benaderde (relatiebemiddeling "Exclusive"). Het was een verademing dat me deze keer niets opgedrongen werd en dat mijn wensen werden ingevuld. Het leverde op waar ik al lang naar verlangde, een partner waar het leven meer betekenis mee krijgt.

Hans (Roggel) - 12 oktober, 2004


 
Copyright © 2003-2017 Internationaal Relatiebureaux "Exclusive", Vinnitsa, Oekraïne. Alle rechten voorbehouden russische damen | russian women | femmes russes | dating site | как найти мужа в европе | як знайти коханого у європі | links