Tijd in Oekraïne nu is: 06:21 dinsdag, 12 december, 2017
 
 
 
DAMES
Vrouwen Album
Nieuwe Dames
Dames Verjaardagen
Getrouwde Koppels
DIENSTEN
Diensten
Geschenken & Bloemen
Romantische Rondreis
Maak Je Profiel Aan
Doe Hier Je Betaling
OEKRAÏNE
Over Oekraïne
Oekraïense Feestdagen
Over Vinnitsa
Teksten In Het Russisch
OVER ONS
Over Ons
Hoe Het Werkt
Getuigenissen

  

Op deze pagina presenteren wij enkele koppels, die elkaar met onze hulp hebben gevonden


 
Malvina en Ton (in Nederland)

Ton en Malwina hebben elkaar, zoals vele andere koppels, via Internet leren kennen. Ton vond haar op onze website en zij begonnen brieven te wisselen. Na een paar maanden van correspondentie kwam Ton naar Oekraïne toe, om met Malwina persoonlijk te ontmoeten. Het heeft tussen hen al op de eerste dag geklikt. Hun eerste ontmoeting was zelfs beter dan zij hadden verwacht! Van het eerste moment begrepen zij dat zij met hun relatie verder wilden gaan. Ton zei dat Malwina de mooiste dame was, die hij ooit had gezien.

Malwina begon Nederlands te lernen en na een tijdje ging in Nederland wonen, waar zij nu samen heel gelukkig zijn.
 
 
Natalia en Johan (in Nederland)

Voor Natalia en Johan was alleen een half jaar genoeg, om een van de belangrijkste beslissingen van hun leven te nemen - de beslissing om te trouwen. Het verschillende staatsburgerschap, de bijzonderheden in de mentaliteit en het verschil in hun interesses hebben hun relatie maar alleen versterkt.

Op hun bruiloft konden alle gasten zien, hoe gelukkig Natalia en Johan waren! Wat bijzonder aangenaam is, is dat niet alleen de jonggehuwden, maar ook hun ouders en familieleden een gemeenschappelijke taal hebben gevonden - de familie van Johan kwam naar Vinnitsa, naar de bruiloft, en ondanks de taalbarriëre begrepen ze en de familie van Natalia elkaar zonder problemen, alsof ze elkaar het hele leven hadden gekend.
 
 
Ludmila en Luc (in België)

Ludmila en Luc zijn jong, aantrekkelijk, staan open voor nieuwe dingen in het leven, maar voor hen was het niet makkelijk om levenspartner te vinden. Niet makkelijk omdat ze misschien hoge verwachtingen hadden, dachten ze. Ludmila was op zoek naar een zelfverzekerde en sterke man, tegelijkertijd - zacht en zorgzaam. Luc was op zoek naar zachtaardigheid, goedhartigheid en liefdevol in zijn toekomstige partner, tegelijkertijd wilde hij in haar een sterke persoonlijkheid vinden. Hij was op zoek niet alleen naar een vrouw maar ook naar zijn beste vriendin.

Nu geloven Ludmila en Luc dat dromen uitkomen.
 
 
Natalia en Frans (in Nederland)

Toen Frans naar Vinnitsa kwam was het zijn eerste bezoek niet. Hij kwam naar ons toe alsof zijn goede vrienden te bezoeken. ' Toen hij Natalia ontmoette was het van het eerste moment duidelijk dat deze kennismaking lang zou duren. Met elke samen doorgebrachte minuut hebben zij elkaar meer en meer bevallen.

ЕWij waren de eersten die hun geboren kind zagen, dat in de Oekraïne was geboren, omdat Frans en Natalia het zo wilden. Toen wij naar het ziekenhuis kwamen om Natalia te feliciteren, waren haar ogen vol geluk en trots.

Nu wonen zij gelukkig in Nederland.
 
 
Wiktoria en Paul (in Nederland)

De relatie tussen Wiktoria en Paul was een van de prachtigste evenementen in het leven van ons bureau.

Zij hadden hun "wederhelft" al te lang gezocht, maar dit zoeken was niet alltijd succesvol. Paul bezocht ons bureau niet te veel later dan Wiktoria zich bij ons had ingeschreven. Toen zij elkaar ontmoetten, hebben zij elkaar op het eerste moment bevallen, en er verschien de hoop, dat dit mooie paar in de toekomst een gelukkig gezin kon zijn. Later, hun tweede persoonlijke ontmoeting heeft alleen bewezen, dat zij samen wilden zijn.

Getrouwd en wonend in Nederland.
 
 
Jana en Alex (in Nederland)

Jana en Alex begonnen te corresponderen door onze relatiebemiddeling in de winter 2003. Later heeft de persoonlijke ontmoeting hun relatie versterkd. Nu zijn zij samen in Nederland. Zij hebben al een dochter. Van tijd tot tijd komen zij naar Vinnitsa, om Jana's ouders te bezoeken.

...Wij wensen jullie een gellukig nieuw jaar! Ons gaat het goed ofschoon ik mis Oekraïne een beetje. Wij zijn heel gelukkig, maar natuurlijk zijn er moeilijkheden, die met de overtocht naar het andere land zijn verbonden. Binnenkort zal ik naar school gaan, om de taal te leren. In februari verhuizen wij naar een nieuw huis.
Jana en Alex - 02 januari, 2006
 
 
Oksana en Wouter (in België)

Oksana en Wouter hebben elkaar in de zomer 2005 leren kennen. Hun bruiloft werd in België in 2006 gehouden.

...De ware liefde kom je slechts eenmaal in je leven tegen. Ik heb de vrouw van mjin dromen gevonden in Oekraïne. Op het eind van dit jaar zullen we trouwen in Oekraïne en volgend jaar in België. Mijn dank gaat uit naar de mensen van "agency exclusive" die dit mogelijk maakten. Een perfecte dienstverlening en hulp van mensen met kennis van zaken. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik een partner heb gevonden voor de rest van mijn leven.
Wouter Biesemans - 04 november, 2005
 
 
Natalia en Waldemar (in Duitsland)

Waldemar kwam in contact met onze relatiebemiddeling net uit nieuwsgierigheid. Oorspronkelijk had hij geen plannen gehad, om partner om deze manier te zoeken. Maar, zoals hij later bekende, het was de beste beslissing van zijn leven. Zij horen bij elkaar! Hun bruiloft werd in juni 1985, in Duitsland gehouden.

...Bedankt dat jullie ons hebben geholpen elkaar te vinden. Samen zijn wij heel gelukkig. Vandaag in de ochtend hebben wij getrouwd.
Natasja, Waldemar
 
 
Nadezjda en Dolf (in Nederland)

De relatie tussen dit koppel heeft zich heel snel ontwikkeld. Toen zij begonnen te corresponderen, kwam Dolf binnenkort naar Vinnitsa toe om met Nadezjda persoonlijk te ontmoeten. Het was liefde op het eerste gezicht, en tijdens hun ontmoeting waren ze al van plan om te trouwen. Hun bruiloft heeft op 27 april in 2005 plaatsgevonden, in een restaurant van Vinnitsa. De foto kunt u hier zien.

...Hallo, ik ben Dolf. Ik wil het relatiebureau bedanken voor hulp en vriendelijkheid inzake voor het vinden van een lieve vrouw die ik altijd al wenste. Ze is erg mooi. Haar liefde en vriendelijkheid gaat al mijn verwachtingen te boven. Ik ben zojuist met haar getrouwd.
Dolf, 03 mei, 2005
 
 
Diana en Fred (in Holland)

Wat voor een mooi gelukkig paar! Zij hebben elkaar eindelijk gevonden, door het dating bureaux "Exclusive". Wensen wij hen een gelukkig gezinsleven.

Hun bruiloft heeft op 08 augustus 2004 in onze stad Vinnitsia plaatsgevonden.

...Dank voor alles, voor de hulp in het zoeken naar elkaar. Jullie hebben een grote bijdrage geleveerd. Ons zoeken is eindelijk ten einde.
Diana, Fred
 
 
Victoria en Wil (in Nederland)

Voordat Victoria Wil ontmoette had zij naar haar levenspartner al een paar jaar door verscheidene internationale relatiebemiddelingen gezocht...

Toen zij zich bij ons relatiebureaux inschreef, zag Wil haar advertentie op onze website en onmiddelijk schreef haar een briefje. Het was in de herfst van het jaar 2003. Na enkele maanden van de correspondentie kwam Wil naar Vinnitsa voor het nieuwjaar, om met Victoria persoonlijk te ontmoeten.

In maart 2004 bezocht Victoria Wil in Nederland en zij besloten om te trouwen. Hun bruiloft heeft in augustus 2004 plaatsgevonden.
 
 
Tatjana en Frank

Tatjana en Frank begonnen te corresponderen door onze relatiebemiddeling in de zomer 2003. Hun correspondentie was erg succesvol Ц zij wisselden brieven en Frank telefoneerde vaak met Tatjana. Na een paar persoonlijke ontmoetingen hebben zij besloten, om te trouwen. Laten wij hen een gelukkig en lang gezinsleven wensen.

Getrouwd in het begin van 2004.

...bedankt voor jullie hulp inzake van het partnervinden. Dank voor alles, dat jullie voor ons hebben gedaan. Wij zeggen nu "tot straks", maar wij zullen alltijd in contact blijven.
Tanja en Frank
 
 
 
 
Copyright © 2003-2017 Internationaal Relatiebureaux "Exclusive", Vinnitsa, Oekraïne. Alle rechten voorbehouden russische damen | russian women | femmes russes | dating site | как найти мужа в европе | €к знайти коханого у Ївроп≥ | links