Tijd in Oekraïne nu is: 06:19 dinsdag, 12 december, 2017
 
 
 
DAMES
Vrouwen Album
Nieuwe Dames
Dames Verjaardagen
Getrouwde Koppels
DIENSTEN
Diensten
Geschenken & Bloemen
Romantische Rondreis
Maak Je Profiel Aan
Doe Hier Je Betaling
OEKRAÏNE
Over Oekraïne
Oekraïense Feestdagen
Over Vinnitsa
Teksten In Het Russisch
OVER ONS
Over Ons
Hoe Het Werkt
Getuigenissen

  

briefwisseling | hulp bij de reis naar Oekraïne | taallesuren | papieren voor uw bruid | telefoongesprekken

Briefwisseling

Wenst u met een dame te corresponderen, dan verzoeken we u ons een introductiebrief te bezorgen. Uw brief wordt vertaald door onze diensten en aan betrokken dame overgemaakt. U kan dus Nederlandstalige correspondentie overmaken. De eerste correspondentie geniet u gratis. Op die manier kan u nagaan of de interesse wederzijds is. Het retourschrijven van de dame in kwestie wordt eveneens gratis voor u vertaald. Elke verdere correspondentie is uiteraard onderhevig aan onderstaande tarifering. Ons vertaalwerk behoort tot de goedkoopste in de sector, en is van gedegen kwaliteit.

Wenst u na een kennismakingsperiode uw correspondente te ontmoeten, dan zal Exclusive u graag bijstaan in de organisatie van uw meeting.

Als ervaringsdeskundigen willen we u graag enkele tips meegeven bij de aanvang van uw briefwisseling. Motiveer uw interesse, geef informatie over uzelf, het bijvoegen van een foto is aangewezen. Informeer de dame over uw beroep, hobbys, interesses, en laat niet na uw persoonlijkheid te beschrijven. Geef ook aan wat u van een partner verwacht. Beperk uw eerste schrijven in omvang, en hou het zeer informatief.

Prijzen briefwisseling

De kosten van de briefwisseling worden enkel door u gedragen, met uitzondering van de eerste correspondentie (uw eerste brief aan de dame en haar antwoord). Hierna vindt u de verschillende formules.

FORMULE 1 - betaling per zending: Het betreft een tarifering pers correspondentie, dus uw brief en het antwoord van uw correspondente (twee vertalingen): 8 Euro.

FORMULE 2 - onbeperkt corresponderen gedurende drie maanden: Onze ervaring leert dat na drie maanden mensen beslissen of ze elkaar al dan niet willen ontmoeten. Daarom bieden we deze formule aan. Uw correspondentie en die van uw tegenvoetster wordt gans die periode vertaald tegen een redelijke vergoeding, zijnde: 130 Euro.

FORMULE 3 - correspondentie zonder vertaling: Wenst u in een gemeenschappelijke taal te corresponderen (als uw dame een vreemde taal goed spreekt) dan kost de bezorging over een periode van een maand: 40 Euro.

Reizen naar Oekraïne

Wanneer u beslist dat u kennis wilt maken met uw correspondente, dan bieden we u graag onze verdere diensten aan. Dit begint bij een basisaanbod, maar we kunnen u ook een all-in formule leveren:

 • Het voorzien in een formele uitnodiging, wanneer u uit een land komt waarvoor de consulaire voorschriften dit voorzien;

 • Autotransfer tussen Kiev International Airport (Boryspil Borispol) en Vinnitsa;

 • Tijdens de duur van uw verblijf zorgen we voor een comfortabele flat, voorzien van alle modern comfort, ingerichte keuken en badkamer, televisie, telefoon, enz... Een impressie vindt u op appartement in vinnitsa;

  Samen met u bespreken we het moment van uw verblijf, de duur en de gewenste diensten. Voor een zeer redelijke prijs (gemiddeld enkele honderden euros) geniet u een verzorgde vakantie. U hoeft enkel nog uw vliegtuigticket te bestellen!
 • Taallessen

  Onze medewerkers verzorgen taallessen in de Engelse, Duitse en Nederlandse taal. Een lesuur duurt, afhankelijk van de leerling, 60 tot 90. U kan uw correspondente van deze lessen gebruik laten maken. Na een twintigtal lessen is de dame doorgaans in staat een eenvoudig gesprek te voeren, zelfs al was de basiskennis nihil.

  Documenten

  Mocht uw ontmoeting tot een vaste relatie leiden, en uw partner emigreert naar uw land, dan regelen wij ook de officiële notariële vertaling van de vereiste documenten. De kostprijs per vertaling bedraagt 35 of 45 USD.

  Telefoongesprekken

  Telefoongesprekken met hulp van een tolk - 8 Euro (10 USD) per een uur.
   
   
   
  Copyright © 2003-2017 Internationaal Relatiebureaux "Exclusive", Vinnitsa, Oekraïne. Alle rechten voorbehouden russische damen | russian women | femmes russes | dating site | | | links